Transport persoane

Pletl
Pletl
Pletl

Sună la 0257 561 377 sau trimite un email la transport@pletl.ro

Oferim transport national si international cu flota proprie la standarde de calitate europene. Vezi rutele

Transportul international de persoane este principala activitate a firmei Pletl. Ne straduim permanent sa ne imbunatatim serviciile astfel incat sa asiguram clientilor nostri calatorii cat mai placute, indiferent de distanta sau ruta. Avem peste 20 de agentii proprii, atat in Romania cat si in cele mai importante orase din Germania. Am stabilit relatii de parteneriat cu peste 50 de alte agentii de pe tot cuprinsul tarii. Puteti solicita informatii detaliate despre traseele, statiile si orarele autocarelor noastre si puteti achizitiona bilete de calatorie. Lista completa a traseelor poate fi consultata aici.

In aceasta pagina sunt afisate informatii generale despre conditiile in care se va desfasura calatoria. Va rugam sa consultati si documentul Conditii Generale de Transport care este parte integranta a contractului de transport. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari sau nelamuriri.

Rezervari

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Bilete

La inscrierile efectuate in ziua plecarii sau direct la autocar, veti primi documentele necesare la fata locului.

Biletul trebuie pastrat pe tot parcursul calatoriei. Biletele pierdute sau furate nu pot fi inlocuite. Biletele de calatorie dus-intors sunt valabile 1 an de la data emiterii. Biletul de calatorie este nominal, nu este transmisibil si trebuie prezentat personalului de serviciu al societatii sau organelor de control.

In cazul intreruperii transportului din vina calatorului, biletul de calatorie isi pierde valabilitatea, iar contravaloarea acestuia nu se returneaza.

Reduceri de preț

Oferim reduceri de pret pentru grupuri, elevi, studenti (pana la 26 de ani) si pensionari. De asemenea oferim reduceri pentru copii:
- pana la 2 ani - 100%
- intre 2 - 12 ani (1 valiza) - 50%

BONUS
La cumpararea a 6 bilete in 12 luni de acelasi tip (dus sau dus-intors), al 7-lea este gratuit!

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
- carte de identitate
- pasaport
- asigurare medicala
- imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Asigurarea medicala o puteti obtine de la agentiile de unde va faceti rezervarea. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei PLETL.

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 70 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar.

Calatorie

In calatoriile dumneavoastra cu autocarele Pletl sunteti insotiti de soferi profesionisti cu o mare experienta. Cu incredere si buna dispozitie, personalul nostru va face totul pentru a va asigura o calatorie cat mai placuta.

La fiecare călătorie firma Pletl va oferă gratuit:
*CAFEA ,CEAI,APA
*PRÂNZUL ÎN UNGARIA
*MICUL DEJUN ÎN ROMÂNIA

Calatoriile se efectueaza fara innoptare. Firma nu isi asuma responsabilitatea eventualelor intarzieri datorate timpului nefavorabil, a traficului sau a asteptarilor in vami.

Alte informatii

In autocarele PLETL nu se fumeaza, in schimb se fac suficiente pauze in care fumatorii isi pot practica hobby-ul.